Om meg

Mitt navn er Aslak Hartberg.

Hele min historie kan du lese i boken “Hva jeg forteller fulle gutter som kommer bort og later som de ikke vil snakke om panikkangst” Foruten min historie vil du også finne  god informasjon om hva som skjer i kroppen når man blir redd, og gode teknikker for å bli kvitt panikken. Du kan bestille bøkene min her, både som vanlig bok, e-bok og lydbøker: MIne bøker

Mange vil kanskje først og fremst forbinde meg med bandet Klovner I kamp, der jeg er vokalist, tekstforfatter og produsent. Men helt siden tidlig i tenårene har jeg spilt bass i ulike band og prosjekter. Etterhvert ble jeg med I bl a Jon Eberson Quartet, Shining, Yoga Fire og Oslo Fluid.

De senere årene har jeg komponert musikken til spillefilmer og TV serier som “Tatt av kvinnen”, “Keeper’n til Liverpool”, “I et speil i en gåte”, “Pagten” og “Kompani Orheim” “Heimebane” “Post Mortem” og “Ingenting å le av”.

Jeg er hovedfagsutdannet lektor i musikk ved Norges musikkhøgskole og har også spilt bass med Bertine Zetlitz, Bugge Wesseltoft, Karpe Diem, Minor Majority og mange andre.

Jeg har også gitt ut flere soloplater under navnet ASLAK, der mange av tekstene handler om å ha det vanskelig.

Jeg er gift, har tre barn og bor i Asker.